Înregistrare   Întrebări frecvente   Căutare   Lista membrilor   Autentificare 
Crează un subiect nou  Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje
Regulament - Jocuri
Cobra
Moderator
Moderator

Data înscrierii: 25/03/2005
Mesaje: 328
Locație: Bucuresti
Răspunde cu citat (quote)
____Pentru a nu se creea probleme sau incidente, am sa postez cateva dintre regulile pe care utilizatorul trebuie sa le respecte:

1. Ca sa nu fie mai multe topicuri cu acelasi subiect va rog sa folositi butonul Search, astfel moderatorii nu vor fi nevoiti sa inchida multe topicuri inutile.

2. Cand postati un topic nu folositi titluri de genul "Wow ce joc/M-am blocat, ce sa fac ...", incercati sa specificati cu exactitate ce problema aveti.

3. Incercati sa postati la obiect si nu postati offtopic-uri. Nu aduceti injurii membrilor forumului, in caz ca veti face veti primi avertisment, sau chiar ban.

4. In acest forum nu sunt tolerate posturile despre crack-uri/keygen-uri/serial number-e/site-uri sau orice ține de piraterie IT. Topic-urile sau reply-urile cu continut de acest gen vor fi sterse, iar cei care le posteaza vor fi sanctionati.

5. Reply-urile scrise doar de dragul de a mai mări numărul de post-uri, de genul "Felicitări / Super / Cool" vor fi sterse.

6. Inainte de a posta ceva uitati-va bine la ce ati scris si incercati sa raspundeti la intrebarea adresata de initiatorul topicului.

7. Este interzisa postarea de linkuri romanesti pe acest site. Am fi recunoscatori si daca nu ati scrie linkurile externe cu http:// sau www. in fata. De asemenea evitati sa scrieti adrese de email in mesaje.

____Acestea find spuse va urez Bun venit pe acest forum.
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privatVizitează site-ul autorului
Regulament - Jocuri
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Data este GMT + 2 Ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Crează un subiect nou  Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje