NU..il urasc cu toata fiinta mea...cum pm sa zica o proasta ca Usher e mai frumos k mine ...tu'i neamu-n gat de negru
_________________ Nimeni nu moare virgin,viata ne **** pe toti.
Screamer
Moderator
Data înscrierii: 14/03/2005
Locație: Undeva
Trimis: 12.04.2005, 3:35 pm
religioasa? tribala? get real.. ok adevarat.. am uitat r&b.. clasica insa.. zi'mi tu ca om normal.. contemporan ca genul tau preferat de muzica este cel clasic.. si aici nu e vb de mosi respectiv babete ca nu prea folosesc calculatorul.. dar sa mai vb de internet..
_________________ angry russian motha'fuckin punk
Cobra
Moderator
Data înscrierii: 25/03/2005
Locație: Bucuresti
Trimis: 12.04.2005, 5:55 pm
Dar Nightwish va place ??
Screamer
Moderator
Trimis: 13.04.2005, 3:36 pm
yup.. ne place.. servim.. .
A fost careva la concertul din noembrie?
Spitfire
Site Admin
Data înscrierii: 03/03/2005
Trimis: 14.04.2005, 7:54 pm
Screamer - mai exista si lume educata prin lumea asta... cred... care nu asculta muzica doar ca sa fie in pas cu trendul,moda,****. Eu nu as exclude posibilitatea unor tineri care sa prefere muzica clasica, poate te invarti tu prin cercuri unde nu exista asa ceva.
Muzica religioasa este destul de ascultata, iar cea tribala este destul de trendy cum iti place tie . De soul nu zici nimic vad ? Jazz ?
_________________ Spitfire - ein Raubtier das vor Hunger schreit
Screamer
Moderator
Trimis: 14.04.2005, 8:29 pm
zi'mi te rog numele a 3 prieteni de ai tai - neimaginari - care asculta tribala.. religioasa.. sau chair si clasica.. ca gen preferat.. nu doar ca asculta.. sa fie prima lor alegere in materie de muzica ( sa asculte peste 60
% din timp numai genul asta )
Screamer
Moderator
Trimis: 14.04.2005, 8:33 pm
PS. jazzul este cam.. nush yo cum sa'ti explic.. mort.. sorry celor care ink mai asculta genul asta.. tot respectul.. dar sa fim realisti.. e usor sa gasesti nod in papura la orice.. keep it together.
PPS. dak mai exista ascultatori care au si alte preferinte.. neincluse in cele de mai sus sunt mai mult decatveniti sa deschida un topic
El_Cid
Junior
Data înscrierii: 20/03/2005
Locație: Miercurea Ciuc
Trimis: 14.04.2005, 8:41 pm
Jazz-ul e mort ? hahaha
Daca nu asculta tinerii pana in 20 de ani nu inseamna ca nu se asculta la greu. La fel si muzica clasica. E logic ca pana pe la 30 de ani difera gusturile - dar observ ca nu te intereseaza preferintele "babalacilor" cum zici tu
Iti urez o pensie plina de rock cand o sa vina si vremea ta.
_________________ I'm always right. If you disagree with that, you are wrong
Screamer
Moderator
Trimis: 14.04.2005, 8:45 pm
surprinzator.. dar asta imi doresc si yo
dar totusi.. zi'mi 3 persoane care folosesc internetul si au preferintele astea.. ( tine cont ca majoritatea userilor se afla undeva in jurul varstei de 20 d ani.. 20 si ceva )
El_Cid
Junior
Data înscrierii: 20/03/2005
Locație: Miercurea Ciuc
Trimis: 14.04.2005, 8:53 pm
Pai dupa cum ziceam - din cauza asta exista preferintele tale la mai multi useri pt ca toti au in jur de 20 de ani.
Astept sa intre si userii mai maturi
_________________ I'm always right. If you disagree with that, you are wrong
Screamer
Moderator
Trimis: 14.04.2005, 8:58 pm
de acord.. cand vor veni.. daca au alte preferinte.. si le pot face publice prin intermediul topicului explisiv dedicat acelui gen de muzica.. iti dai seama ce privilegiu
kirov
Membru
Data înscrierii: 19/04/2005
Trimis: 10.07.2005, 8:54 am
EU ascult rap, hip-hop, R&B(insa numai straini.......nu imi plac piesele scoase de amatorii nostri romani) house, dance....insa nu manele
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum