rude
Senior
Data înscrierii: 14/03/2005 |
Locație: Bucuresti |
|
|
Trimis: 11.05.2005, 10:37 am |
|
|
|
|
|
Probabil ca ceea ce caut eu nu exista, insa am auzit contexte in care asa ceva ar fi extrem de util.
Si eu ma aflu acum in exact aceeasi situatie! Sa va explic.
Eu am doua calculatoare si doua monitoare, insa nu le folosesc nicidata pe amandoua simultan, iar acestea sunt situate in apropiere unul fata de celalat. De aceea, ma gandesc ca ar fi mai putin aglomerata masa mea de lucru, daca as folosi doar unul dintre monitoare si as comuta acest monitor de la un PC la altul.
Acest lucru insa, implica o serie de probleme! Din ce am inteles, altcineva si-a defectat monitorul, deoarece a deteriorat mufa de semnal datorita schimbarii acesteia de la un PC la altul. Pe de alta parte, acest proces in sine nu este prea comod!
Asadar, eu caut un dispozitiv, care primeste semnal din doua PC-uri si transmite numai unul dintre semnale catre o iesire, care intra intr-un monitor. In plus, dispozitivul este prevazut cu un comutator, care alterneaza sursa directata spre iesire.
Asadar, un asemena dispozitiv mi-ar da posibilitatea sa alternez intre cele doua PC-uri foarte comod, aparand comutatorul de pe dispozitiv.
Intrebare: Site cineva daca si unde exista asa ceva? (sper ca am descris suficient de explicit ceea ce caut ) De asemenea, daca aveti o alta solutie pentru aceasta problema (fara sa-mi iau un al treilea monitor), astept si sugestiile voastre.
|
_________________ Atat am avut de spus!
|