Poate ca cele doua serii nu sunt in contradictie, insa de obicei necunoscatorii le incurca numele .
S-ar parea ca Star Wars se bucura de mai mult succes, dar eu am vazut toate filmele celor doua serii si pot sa spun ca as fi mai fericit daca s-ar scoate al XI-lea film Star Trek
Voi?
_________________ Atat am avut de spus!
-
timmy
Novice
Data înscrierii: 15/03/2005
Locație: Craiova
Trimis: 15.03.2005, 9:36 pm
Cum am mai zis, de abia astept sa lanseze Star Wars ep 3: Revenge of the Sith. Star Trek este un SF de succes, insa e in primul rand un serial, conceput din start pentru TV.
P.S. Mai bine era intre Star Wars si LOTR, ca asa nu poti sa faci o comparatie intre star trek/wars/gate
-
5n4k3y
Moderator
Data înscrierii: 14/03/2005
Trimis: 15.03.2005, 9:37 pm
Cele doua filme au "stiluri" diferite.
Star Trek se bazeaza pe "calatoriile navei Enterprise cate noi lumi..." si pe exlorare (serial) sau pe actiuni millitare (filmele). Are problema ca lumea a inceput sa se plictiseasca. Toata lumea stie cam ce reteta se aplica la un film Star Trek: Jean Luc Picard + Enterprise + klingonieni + alta nava in care sa traga Enterprise-ul.
Star Wars se axeaza mai mult pe personaje, cum se dezvolta acestea, aspectele mai putin placute ale societatii care vor ramane multi ani de acum inainte (coruptia - episode I). Prinde mai usor la public, pentru ca e mai cool sa-l vezi pe Vader "chocking the life out of" nefericitul care i-a iesit in cale.
-
Spitfire
Site Admin
Data înscrierii: 03/03/2005
Locație: Bucuresti
Trimis: 15.03.2005, 11:03 pm
Sunt de acord, stilurile sunt complet diferite. Eu personal prefer Star Trek, nu pentru ca ar fi foarte bun serialul, insa Star Wars mi se pare penibil...
imo
-
Screamer
Moderator
Locație: Undeva
Trimis: 16.03.2005, 12:19 pm
star wars a fost super coco, abia astept sa vad episode 3
_________________ angry russian motha'fuckin punk
-
Johnny
Moderator
Locație: Bucuresti-Acasa
Trimis: 16.03.2005, 2:25 pm
Mi-a placut Star Wars, a fost captivant, efecte speciale chiar si in '70, insa poveste si conflictul lasa de dorit dupa parerea mea( copii nascuti din midicloriane, adica in-vitro, glumesc ) si nu exceleaza la capitolul SF (mai mult la F decat la S). In schimb, in Star Trek, ai ce vedea ata S cat si F.
_________________ If it ain't ruff it ain't me, if it ain't ruff it ain't Pi.
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum