il cam sustin aici p snakey.. nici mie nu mi;a placut ultima parte.. defapt.. nu prea mi'a placut matrix deloc.. nu prea m'a captivat.. ma asteptam la mult mai mult.. filmu asta e un fel d real madrid.. prea multa publicitate.. prea putine realizari
_________________ angry russian motha'fuckin punk
-
Johnny
Moderator
Data înscrierii: 14/03/2005
Locație: Bucuresti-Acasa
Trimis: 16.03.2005, 9:29 pm
Mi-a placut seria Matrix, storyline klumea, efecte speciale insa nu confirma asa cum se asteptau multi. Parerea mea.
_________________ If it ain't ruff it ain't me, if it ain't ruff it ain't Pi.
-
Spitfire
Site Admin
Data înscrierii: 03/03/2005
Locație: Bucuresti
Trimis: 17.03.2005, 3:59 pm
Degeaba se iau toti de Matrix ca a fost film nasol pentru ca nu e asa. La cate efecte speciale a creat nerealizate pana atunci, si merita laude. In zeci de filme am vazut efecte copiate din Matrix.
Storyline a fost misto, efecte misto si actorii au jucat bine parerea mea.
Parti negative - Terci filosofal
-
Screamer
Moderator
Locație: Undeva
Trimis: 18.03.2005, 5:19 pm
n';am inteles nici pan acuma care a vrut sa fie povestea filmului (matrix).. prea alambicat.. nuj.. trebuia sa accepti personaje noi picate din din cer ca fiind personaje cunoscute cu modalitati proprii de exprimare si care inseamna ceva desi tu nu prea sti cum au ajuns la acel stadiu
_________________ angry russian motha'fuckin punk
Personaje... dubioase
rude
Senior
Locație: Bucuresti
Trimis: 18.03.2005, 8:04 pm
Intradevar, subscriur cu Screamer! In Matrix tot apareau personaje despre care nu ti se spuneau multe, si in care trebuia sa ai incerdere pur si simplu (Horoscopul, Facatorul de chei etc.).
Am si eu o intrebare: ce s-a intamplat cu fauritorul de chei in partea a treia a filmului?
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum