| | Teoria conspiratiei - mesaje subliminale | |
| | O prostie! | |
| | - | |
| |
| | Vot de neincredere | |
| | - | |
| | - | |
| | Certuri... | |
| | - | |
| | Presupuneri | |
rude
Senior
Data înscrierii: 14/03/2005 |
Locație: Bucuresti |
|
|
Trimis: 20.03.2005, 8:48 pm |
|
|
|
|
|
Am intrat din nou pe site, si de data asta am gasit un buton care-ti afiseaza textul care se presupune ca s-ar ascunde acolo!
In fine, parera mea! Mai mult se presupune, pentru ca in mod normal nu se intelege nimic!
Asupra mea n-are cum sa functineze chestia asta, pentru ca eu am impresia ca se vb. in ruseste!
Abia cand am vazut textele care se presupune ca se ascund acolo, am observat ca exista unele asemenari, insa, trebuie sa intelegeti ca ai nevoie de foarte multa imaginatie ca sa ajungi de la catecul inversat la acel text!
In nici un caz nu ar afecta pe cineva!
Eu cred ca asta este mai mult reclama cantaretilor! Uitati, noi punem mesaje ascunse in cantecele noastre! Asculatile de 100 de ori inainte si inapoi, pana gasiti ceva in ele!
In mod normal, absolut nimeni nu ar trebui sa fie influentat de asa ceva in nici un fel!
|
_________________ Atat am avut de spus!
|
| | - | |
| | - | |
| |
| | - | |
| |
| | - | |
timmy
Novice
Data înscrierii: 15/03/2005 |
Locație: Craiova |
|
|
Trimis: 21.03.2005, 11:36 pm |
|
|
|
|
|
Am ascultat si eu starway to heaven si era parca un moment sau doua in care se auzea un murmur ciudat, in care muzica se oprea pentru cam juma de secunda. Probabil atunci era mesajul satanist din melodie, care by the way, chiar l-a ascultat un prieten de incredere dupa ce a facut melodia wav. Totusi, e clar ca totul e facut in studio, probabil pentru publicitate sau ca era prea drogatii atunci (chiar a recunoscut cineva).
Mesajele subliminale cred ca sunt mai mult un mit modern decat un fapt concret. Au fost studii destule, dar nu am auzit de nici unul care sa aduca ceva concret. Am vazut un documentar in care ziceau ca prima oara publicul a inceput sa auda de cuvantul 'subliminal' in ani '50, cand o companie publicitara din america a zis ca a crescut vanzarea la popcorn enorm dupa ce au bagat mesaje subliminale in timpul unui filmului, si daca dai si tu bani, era si reclama ta acolo.
Rezultatele erau trucate, evident.
Apropo, care aveti filmul Fight Club, sa va uitati exact dupa ultima scena, cand incep sa scrie distributia, ca e un frame care nu il observati chiar din prima (in legatura cu o scena din film)
In final, dupa ce am scris atat, nu pot zice decat: Mesajele subliminale sunt o prostie.
Parerea mea.
|
|
| |
| | | |
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1
|
|
|
|