bilygates2005
Novice
Data înscrierii: 14/03/2005 |
Locație: Bucuresti, Romania |
|
|
Trimis: 23.03.2005, 4:48 pm |
|
|
|
|
|
Am urmat sfatul unui prieten shi m-am apucat azi sa-mi curatz carcasa! Unelte folosite: shurubelnitza, carpa pt praf, aspirator shi feon
Mai intai am desfacut peretii laterali ai carcasei. Am sters cu carpa (uscata) un pic din praf, apoi am dat cu aspiratoru, avand grija sa nu ating nimic in plus sau sa aspir vreun tranzistor Apoi am desurubat cooleru de pe heatsink de la procesor, am dus carcasa pe balcon shi am bagat feonu la viteza maxima (expira aer cald, dar n-a avut nimica) la procesor. Nu va puteti imagina ce-a iesit din carcasa... era ceatza Dupa aceea am mai dat cu feonu shi prin sursa shi mai peste tot. In final am montat totul la loc (logic)...
Rezultatul: Am in idle 39 grade la procesor, fata de 50 grade inainte! Iar in full-load (SiSoftSandra CPU Burn-In Test + Prime95, simultan) am 49 grade, fata de vreo 60 inainte . Si restul temperaturilor au mai scazut cu cateva grade. In plus coolerul parca face mai putin zgomot. Eu vroiam sa-mi iau cooler nou dar chiar nu mai are sens acuma
In concluzie, va recomand sa faceti acelasi lucru daca aveti probleme cu temperaturi prea mari sau zgomot. It worked for me!
|
|