cu totii ne uitam la sportul asta.. sau asa prefer sa cred .. unul plin d adrenalina si nu foarte.. ci extrem de complex in toata intregimea sa.
idolii nostri.. schumacher raikkonen montoya webber alonso fisichela for fi discutati p larg in aceasta sectiune
_________________ angry russian motha'fuckin punk
-
5n4k3y
Moderator
Data înscrierii: 14/03/2005
Trimis: 16.03.2005, 5:18 pm
Da, abia astept cursa de duminica asta. Cat despre echipa, nu stiu. Pana acuma am tinut cu Ferarri, dar incepea sa fie cam plictisitor. Sper ca sezonul asta in urma modificarilor radicale (fara schimburi de pneuri) sa se mai schimbe un pic dinamismul acestui sport si sa vedem mai multe situatii spectaculoase pe pista.
-
Screamer
Moderator
Locație: Undeva
Trimis: 16.03.2005, 6:17 pm
sincer.. de la depasirea aia a lu hakkinen in fatza lu schumacher.. cand apropo i;a dat o clasa d vai d german.. nu am mai vazut nici o depasire calumea.. bine.. singurele dueluri care s'au ridicat cat d cat la inaltime au fost alea intre raikkonen si schumacher anii trecuti si raikkonnen si montoya acu 2 ani.. in rest.. cam slabutz.. dar sportul asta isi poate gasi divertismentul pur si simplu in strategie nu numai in depasiri.. desi ele sunt cele mai evidente forme de spectacol
-
Spitfire
Site Admin
Data înscrierii: 03/03/2005
Locație: Bucuresti
Trimis: 17.03.2005, 4:04 pm
Ferrari
de ce ?
pentru ca sunt cei mai buni
simplu nu ?
-
mihai
Membru
Locație: Constanta
Trimis: 19.03.2005, 9:47 am
se pare ca Ferrari nu sunt cei mai buni doar pe pista, ci si in toate TOP-urile astea.
Go Schumi !
_________________ "Applications programming is a race between software engineers, who strive to produce idiot-proof programs, and the Universe which strives to produce bigger idiots."
-
Johnny
Moderator
Locație: Bucuresti-Acasa
Trimis: 19.03.2005, 7:16 pm
Mie personal imi place McLaren si il sustin pe Hakkinen, asta de cand am inceput sa ma uit la formula 1 si nu mi-am schimbat opinia pana acum.
_________________ If it ain't ruff it ain't me, if it ain't ruff it ain't Pi.
Schumi
rude
Senior
Trimis: 19.03.2005, 7:38 pm
Nu stiu ce a facut Schumi, dar pana acum n-a dus-o prea bine... sa speram ca incepand cu cursa urmatoare, cand Ferrari va veni cu noua masina, va obtine rezultate mai bune!
_________________ Atat am avut de spus!
Shuriken *SS*
Novice
Data înscrierii: 18/03/2005
Locație: mun. Cluj-Napoca
Trimis: 30.03.2005, 5:58 pm
BMW rules! Masinile si motoarele germane sunt cele mai tari! Daca vreau ceva de la italieni, comand pasta! Pizza, nici macar! ca americanii o fac mult mai buna. Dar Schumacher este incontestabil pilotul nr. 1 al tuturor timpurilor din Formula 1. Pacat ca nu e neamt pana la capat, doar de aia s-a si mutat in Elvetia.
_________________ There is no crisis to which academics will not answer with a seminar - Anonymous
Screamer
Moderator
Locație: Undeva
Trimis: 14.04.2005, 9:07 pm
Schumacher incontestabil cel mai bun pilot al tuturor timpurilor.. u make me laugh, punct. Apropo.. un cunoscator adevarat ar zice ca nu se poate desmna un asemenea titlu.. dc? simplu.. alte timpuri.. mai putin important.. alti concurenti.. f important.. alte masini.. cel mai important.. Daca tii tu bine minte.. sau daca stii.. au fost zeci daca nu chiar sute de piloti care si;au dat viata pe pista.. Senna a fost doar cel din urma si cel mai mediatizat.. dar nu si singurul.. acuma nici nu mai exista un asemenea risc.. masinile pot rezista la forte incredibile
Spitfire
Site Admin
Data înscrierii: 03/03/2005
Trimis: 16.04.2005, 11:54 am
E un short movie care-l tot da pe Discovery cu un fost pilot de formula 1, care tocmai despre cat de periculos era pe atunci sportul asta vorbea. Impresionant cat de mult a avansat rezistenta masinii.
_________________ Spitfire - ein Raubtier das vor Hunger schreit
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum