Tema forumu-ului ar trebui schimbata pentru ca pe calculatoarele mai vechi - nu apare logarea din coltul dreapta-sus si nu se poate posta...
Later Edit: exista link catre logare in meniul de sus - Autentificare
Ultima modificare efectuată de către Spitfire la 16.03.2005, 3:58 pm, modificat de 1 dată în total
dapz
Screamer
Moderator
Data înscrierii: 14/03/2005
Locație: Undeva
Trimis: 14.03.2005, 12:51 pm
m'am confruntat cu pb asta.. +ca.. la sing'up.. e o problema.. dupa ce termin chestionaru.. imi da o eroare sau ceva.. failed sending email.. ar trebui scos mesajul.. macar provizoriu.. pana rezolvati problema cu mailu trimis.. ca sa para ca totu e bine
_________________ angry russian motha'fuckin punk
Logare...
rude
Senior
Locație: Bucuresti
Trimis: 14.03.2005, 1:21 pm
Si eu m-am confruntat cu problema logarii, dar exista link-ul "Autentificare", atunci cand intrii nelogat, si ti se cere userul si parola.
_________________ Atat am avut de spus!
E-mail-ul
MGLC
Site Admin
Trimis: 19.03.2005, 7:48 pm
S-a rezolvat problema acelei erori la logare. Aceasta se datora imposibilitatii trimiterii unui mail de bun-venit catre utilizatorii nou-inregistrati!
De acum inainte, site-ul are propria adresa de e-mail, de la care vor fi trimise toate e-mail-urile cu anunturi pentru utilizatori!
De asemenea, acum merge si serviciul prin care puteti fi instiintat ca s-a raspuns la un anumit subiect posta de dvs.
_________________ Don't mess it up!
Spitfire
Site Admin
Data înscrierii: 03/03/2005
Trimis: 16.04.2005, 12:25 pm
Se lucreaza la o tema a site-ului care sa se potriveasca cu tema forumului - sper sa va placa.
_________________ Spitfire - ein Raubtier das vor Hunger schreit
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum