Daca tot s-a infintat sectiunea sport, de ce nu mutati si voi acest topic acolo ??
Spitfire
Site Admin
Data înscrierii: 03/03/2005
Locație: Bucuresti
Trimis: 19.04.2005, 8:28 pm
S-a mutat - dar am lasat si in la Generalitati umbra lui cu redirect aici.
_________________ Spitfire - ein Raubtier das vor Hunger schreit
kirov
Membru
Data înscrierii: 19/04/2005
Trimis: 19.04.2005, 8:53 pm
EU sunt stelist. De mic ma duceam sa sustin echipa preferata. Insa dupa ce a venit dictatorul de Gigi la putere nu mai e spirutul stelist de altadata. In primul rand nu aveam atacanti. Noi inscriem cu mijlocasii nu cu atacanti. Dar putem sa ne mandrim ca aveam cea mai buna, sigura, experimentata si omogena linie de fund din tara. VA zic eu, chiar daca nu se vede prea mult dar fundasul dreapta George Ogararu trage echipa dupa el. NUmai sa fiti atenti la el in timpul meciurilor. Mijlocasii: Dica nu e in forma doar 2 goluri fata de celalalt campionat. Dumitra micuta mijlocasi a fost prea mult timp accidentat. Munteanu iar Paraschiv cei mai constanti jucati de la Steaua. Atacanti: plecarea lui Neaga o sa cantareasca mai mult decat si-a putut imagina cinav. Va asigur
mihai
Membru
Data înscrierii: 14/03/2005
Locație: Constanta
Trimis: 19.04.2005, 9:35 pm
Sunt de acord ca Ogararu trage echipa dupa el - cel mai bun jucator al Stelei. Parerea mea.
_________________ "Applications programming is a race between software engineers, who strive to produce idiot-proof programs, and the Universe which strives to produce bigger idiots."
cosmynelul
Junior
Data înscrierii: 15/03/2005
Locație: bucuresti..DT
Trimis: 20.04.2005, 5:49 pm
e adevarat ca nu mai avem atac...insa cred ca zenga a facut minuni cu mentalitatea...desi nu prea imi place ce au jucat cu craiova...si cum a tinut de rezultat....logik ca cele 3 puncte conteaza...insa in ghencea imi place cum jucam d obicei...si oricum peluza e fantastica
kirov
Membru
Data înscrierii: 19/04/2005
Trimis: 21.04.2005, 5:17 pm
echipa joaca cum se zice acum ,,modern'' da gol si astepata.
_________________ Be happy life is short
manarie
eu
Novice
Data înscrierii: 18/03/2005
Trimis: 23.04.2005, 6:34 pm
o manarie a fost la meciul cu rapid : ca tre sa joace urma toarea etapa cu portile inchise !!!! fiti seriosi ala e mars curat
eu-s stelist de mic din tata-n fiu si voi ramane mereu
_________________ eu sunt eu.tu esti tu.care din noi e mai prost?
X-u
Novice
Data înscrierii: 15/03/2005
Locație: Cluj-Napoca
Trimis: 25.04.2005, 6:33 pm
Eu tin cu U Cluj dak tot e vorba de fotbal,kiar dak nu e in divizia A
Dintre echipele din Buc..tot timpu am preferat Rapidu:)
sper sa nu fiu injurat pe aici
Screamer
Moderator
Data înscrierii: 14/03/2005
Locație: Undeva
Trimis: 25.04.2005, 10:00 pm
atacul.. putin improvizat.. dar.. nu numai atacantii marcheaza in jocul modern de fotbal.. toti jucatorii pot fi inclusi in diferite scheme sau tactici.. ca sa nu mai vorbim despre fazele fixe.. in care.. daca situatia o cere.. poate veni si portarul in careu so.. oricine in decursul meciului poate inscrie..
a.. apropo.. daca vi s'a parut ca faza cu portarul a fost exagerata.. vreau sa va zic ca am vazut un meci cu niste italieni.. faza eliminatorie.. toldo urca la ultima faza a meciului in careul advers.. loveste mingea cu capul.. si echipa lui merge mai departe.. bada-bin bada-bum so.. echipa.. omogenitatea si spiritul de invingator conteaza
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum