5n4k3y
Moderator
Data înscrierii: 14/03/2005 |
|
|
|
Trimis: 29.03.2005, 12:03 am |
|
|
|
|
|
Oamenii care au scos Morrowind, lucreaza acum la un RPG complet nou.
Dintre 'goodies' de pana acum:
- grafica: screenshoturile arata super bine dupa mine (vezi link)
- imensitatea si complexitatea lumii simulate (mai mare dacat Morrowind pentru cei care au jucat)
- libertate completa (la fel ca in Morrowind, poti sa omori pe cine vrei, sa joci ce parte a jocului vrei, sa explorezi ce vrei etc.)
- NPC-uri naturale. Prin asta vreau sa spun ca respectivele NPC-uri o sa aiba un set de obiective (sa manance, sa muceasca etc.) si trebuie sa le indeplineasca prin diverse metode (pentru mancare - cumpera, vaneaza, fura etc.). Echipa a zis ca ideea asta a fost implementata deja si merge chiar prea bine. Astfel, un paznic s-a dus sa manance, si cum era falit si lenes a incercat sa fure. Alt paznic l-a vazut si a incercat sa-l aresteze. Vinovatul s-a opus arestarii si in vreo 5 minute toti paznicii din sat se luasera la bataie unii cu altii, in functie de cu cine erau prieteni mai buni.
Intre timp toate magazinele erau nepazite (). O sa se repare chestile astea in versiunea finala.
- era sa uit, are si cam tot ce are un RPG normal (skiluri, alte alea) precum si (posibil) elemente din Morrowind (transformare in vampir/varcolac cu toate avantajele si dezavantajele)
- altele care le-am uitat eu sau n-au fost mentionate inca
Link http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm
|
|