Interesant..cel mai nervos am fost pe mouse ..da dak dau si-n realitate nu prea cred ca'l distrug ..in fine..erau niste jocuri super belea da nu mai shtiu nik de ele..flash cu un tip care intalnea diferite tipe si era in anumite situatii si te punea sa alegi si vedeai ce pateai la sfarsit..scopu era : TO GET LAID
_________________ Nimeni nu moare virgin,viata ne **** pe toti.
mihai
Membru
Data înscrierii: 14/03/2005
Locație: Constanta
Trimis: 16.04.2005, 12:52 pm
wullpe ai ajuns la asta la nivelul 3 ?
iti zic eu ca nu se dezbraca Britney ci mai degraba te sperii nasol
_________________ "Applications programming is a race between software engineers, who strive to produce idiot-proof programs, and the Universe which strives to produce bigger idiots."
Prostie...
rude
Senior
Locație: Bucuresti
Trimis: 22.04.2005, 7:23 pm
Am incercat de 3-4 ori! Si de fiecare data a aparut prostia aia!
Se pare ca la un momentdat, desi nu ai gresit, daca mergi mai departe, iti apare prosita aia! Era marfa jocul! De ce nu au scos si un joc pe bune, in care scopul era acelasi, dar contra-timp?
_________________ Atat am avut de spus!
mihai
Membru
Locație: Constanta
Trimis: 23.04.2005, 1:12 pm
exista si jocuri de genul ala facute pe buna - in flash.
dar sunt destul de plictisitoare.
_________________ "Applications programming is a race between software engineers, who strive to produce idiot-proof programs, and the Universe which strives to produce bigger idiots."
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum