| | Ultimul film vazut | |
cosmynelul
Junior
Data înscrierii: 15/03/2005 |
Locație: bucuresti..DT |
|
|
Trimis: 15.03.2005, 11:52 pm |
|
|
|
|
|
...de ce un astfel d topic?...tocmai fiindca se poate..
fiti atenti ce propun eu aici. fiecare sa povesteasca...ultimul film vazut...traim in era informaticii..si,multumesc lui Dumnezeu, a DC++. Deci o data pe saptamana o sa postez despre un film vazut sapt. precedenta.
Toti cei interesati sunt asteptati sa posteze, chiar sa-si dea cu parerea cu privire la filmul povestit.
Si daca eu initiez asta sa fiu si primul care vorbeste despre un film...pe care probabil multi l-ati vazut...
SAW
www.sawmovie.com (site-ul e genial) SUA, 2004
Ce e de spus despre el? In primul rand ca este un film thriller...unul din cele mai bune, asa cum spunea un jurnalist de peste ocean...
Cate ceva despre film:
atmosfera de la inceputul filmului nu lasa loc de comentarii..esti direct în mijlocul actiunii: doi barbati se trezesc într-o toaleta subterana, amândoi fiind legati cu lanturi de perete. tot ce au este o caseta...intre ei un om ce zace intr-o balta de sange..si perspectiva faptului ca unul dintre ei trebuie sa moara...scenariul este extrem de complex, cu o intriga naucitoare si cu un final surpriza...la care nu ar visa nimeni...cel putin mie nu imi venea sa cred cand am vazut cum se termina...oricum..ridica teroarea si oroarea umana la rang d arta filmul asta...
daca v-am convins...uitati-va daca nu....comentati..
Link IMDB: http://imdb.com/title/tt0387564/
Nota IMDB: 7.5/10 (16,432 votes)
Edit de catre Spitfire: am facut acest topic sticky pentru ca este foarte interesant. multumiri lui cosmynelul.
Pentru ca topicul este un succes - si este de ajutor multor persoane ne-am gandit la niste mici reguli care sa faca sa se inteleaga mai mult din descrierea voastra. Asa ar trebui sa arate un mesaj pe topicul acesta:
Nume Film scris cu Bold
Descriere film, parere personala;
Link IMDB: linkul filmului pe siteul imdb
Nota IMDB: nota si nr de votanti - tot de pe imdb se ia
Nota mea: o nota data de voi
|
|
| |
| | - | |
| |
| | - | |
| | - | |
| | - | |
| | - | |
| | - | |
| | Ultimul film... | |
rude
Senior
Data înscrierii: 14/03/2005 |
Locație: Bucuresti |
|
|
Trimis: 18.03.2005, 8:20 pm |
|
|
|
|
|
Nu stiu daca ar trebui sa povestim inceputul ultimului film vazut. Eu as vorbi de ultimul film "bunicel" vazut!
Dar, in fine, voi povesti pe scurt un film care nu m-a impresiionat prea mult.
Emplyee Of The Month:
Inca de la inceput, filmul te avertizeaza sa te astepti la intorsaturi de situatie. Povestea incepe cu prezentarea personajului principal, care are o viata implinita: bani, sotie, o casa-vila, un servici bine platit, chiar candideaza la postul de angajat al lunii.
Totusi, inca de a doua zi, personajul isi pierde slujba, sotia il paraseste pentru ca a aflat de amanta acestua si il si da afara din casa.
In fine, a treia zi, el face rost de un pistol, se duce la servici, pregatit sa-l omoare pe directorul bancii, dar il lasa sa traiasca si cand iese din banca se trezeste in mijlocul unui jaf armat, cu un pistol in mana!
Ce se va intampla? Mult mai mult decat va puteti imagina, nici daca v-ati folosi imaginatia la maxim!
De fapt, pana in acest punct, filmul pare plictisitor si mult prea tras de par. Ceea ce urmeaza nu poate sa nu te surprinda, si nici nu stiu daca filmul merita sau nu vazut!
"I am an ilusion!"
Link IMDB: http://imdb.com/title/tt0362590/
Nota IMDB: 5.9/10 (817 votes)
|
_________________ Atat am avut de spus!
|
| |
| | - | |
| | - | |
| | - | |
| |
| | - | |
mihai
Membru
Data înscrierii: 14/03/2005 |
Locație: Constanta |
|
|
Trimis: 20.03.2005, 10:52 pm |
|
|
|
|
|
Ultimul film vazut: Hostage
Pentru un film cu Bruce Willis e mai mult decat ma asteptam. Bruce joaca foarte bine. Un film care e mult peste media calitatii filmelor americane. Nu este un film tipic american, cu actiune Superman si glume expirate. E un film matur, cu multe schimbari de situatie, fara umor ieftin.
Povestea e buna, foarte bine jucat si regizat.
Nu vreau sa va spun nimic despre poveste - pentru ca este prea interesanta. Daca aveti sansa, uitati-va la film, nu o sa va para rau.
Link IMDB: http://imdb.com/title/tt0340163/
Nota IMDB: 6.6/10 (3,250 votes)
Nota mea: 6
|
_________________ "Applications programming is a race between software engineers, who strive to produce idiot-proof programs, and the Universe which strives to produce bigger idiots."
|
| |
| | | |
| |
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 2
|
|
|
|