| | Idei forum | |
| |
| | | |
| |
| | | |
| |
| | | |
| |
| | | |
| |
| | | |
| |
| | | |
| |
| | | |
valeryu
Novice
Data înscrierii: 21/03/2005 |
Locație: Bucuresti |
|
|
Trimis: 20.04.2005, 10:42 am |
|
|
|
|
|
Si cum am uitat, va zic acum.
Consider ca forumul este un pic prea aglomerat. Sectiunea Procesoare, Placi de baza, Placi video, unitati de stocare, Memorii, Monitoare, Multimedia pot fi toate incluse in sectiunea "hardware". Sectiunii "Overclocking" cred ca ii trebuie adaugata cuvantul "Benchmark" ceva in genu "Benchmark & Overclocking". Sectiunea "Comunicatii si Retele" poate fi integrata in sectiunea "Internet" si redenumita in "Internet & Retelistica" .
O alta chestie care am vazut-o la alte forumuri este sa fie scris sub numele fiecarui user si numarul de topicuri deschise, nu numai de posturi scrise.
Iar faza cu progress barurile alea la moderator mi se par chiar stupide. Incercati sa gasiti ceva mai serios daca e. Cam atat.
|
_________________ "War doesn't decide who's right, it decides who's left"
|
| |
| | | |
| |
| | | |
| |
| | | |
| |
| | | |
Cobra
Moderator
Data înscrierii: 25/03/2005 |
Locație: Bucuresti |
|
|
Trimis: 20.04.2005, 4:25 pm |
|
|
|
|
|
Si cum am uitat, va zic acum.
Consider ca forumul este un pic prea aglomerat. Sectiunea Procesoare, Placi de baza, Placi video, unitati de stocare, Memorii, Monitoare, Multimedia pot fi toate incluse in sectiunea "hardware". Sectiunii "Overclocking" cred ca ii trebuie adaugata cuvantul "Benchmark" ceva in genu "Benchmark & Overclocking". Sectiunea "Comunicatii si Retele" poate fi integrata in sectiunea "Internet" si redenumita in "Internet & Retelistica" .
O alta chestie care am vazut-o la alte forumuri este sa fie scris sub numele fiecarui user si numarul de topicuri deschise, nu numai de posturi scrise.
Iar faza cu progress barurile alea la moderator mi se par chiar stupide. Incercati sa gasiti ceva mai serios daca e. Cam atat |
Dupa cu a zis si Spitfire acest este un forum IT care se axeaza pe hardware, deci am sterge toate acele esctiuni acest forum nu ar mai prea fi axat pe hardware.
|
|
| |
| | | |
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 2
|
|
|
|