Aici o sa gasiti ultimele modificari aduse site-ului pretcontrol.ro
Cand o sa adaugam noi distribuitori sau unelte pentru voi utilizatorii, o sa va anuntam aici.
_________________ Spitfire - ein Raubtier das vor Hunger schreit
Spitfire
Site Admin
Data înscrierii: 03/03/2005
Locație: Bucuresti
Trimis: 18.04.2005, 4:42 pm
Am adaugat pe prima pagina a siteului o rubrica care arata ultimele 5 topicuri in care s-a postat un mesaj. Sper astfel sa maresc traficul si pe forum si sa crestem nr de utilizatori mai repede.
puteti vedea modificarea vizitand prima pagina a siteului: www.pretcontrol.ro
Spitfire
Site Admin
Trimis: 18.04.2005, 11:57 pm
Am modificat interfata siteului. Noua interfata a fost creata special pentru a se potrivi cu tema forum-ului. Puteti comenta despre noua interfata in acest topic.
Pentru a vedea noua interfata deschideti orice pagina a sitelui www.pretcontrol.ro.
Spitfire
Site Admin
Trimis: 23.05.2005, 2:17 pm
Am modificat paginiile categorie, produs si distribuitor.
Acum puteti sa va setati valuta pe care o doriti atat din Administrare cont - cat si direct in tabelul care prezinta o anumita categorie de produse sau pe pagina produsului.
Pe pagina unui distribuitor am schimbat modul de afisare al linkurilor.
Stim de existenta catorva buguri la noua pagina si lucram in continuare sa le rezolvam.
Spitfire
Site Admin
Trimis: 05.10.2005, 3:53 pm
Am terminat lucrul la pagina din Administrare Cont care va permite sa selectati orasele preferate si distribuitorii preferati - limitand astfel produsele care apar cand intrati intr-o anumita categorie de produse (ex. Procesoare).
Astfel puteti sa eliminati direct distribuitorii care nu sunt in orasul dvs (sau cele in care puteti ajunge etc) si puteti gasi produsul cautat la firmele care va intereseaza.
Speram sa va fie utila aceasta noua unealta si asteptam in continuare parerile voastre.
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum