| | DVD-RW ciudat | |
rude
Senior
Data înscrierii: 14/03/2005 |
Locație: Bucuresti |
|
|
Trimis: 03.05.2005, 9:59 am |
|
|
|
|
|
De curand mi-am cumparat un DVD-RW care se comporta foarte ciudat...
Sa va povestesc scurta lui istorie, de cand l-am luat si pana acum.
L-am montat bine-mersi in calculator, la cuplat si am folosit Nero 5.5.10.20 ca sa scriu primul DVD. Dar... inca de la inceput, Nero s-a blocat chiar inainte sa inceapa scrierea!
Aceasta blocare se manifesta in felul urmator: Nero nu mai raspunde la nici o comanda si nici nu poate fi inchis, calculatorul merge bine-mersi, insa DVD-RW nu mai raspunde la eject. Nu pot sa dau shut-down, pentru ca Nero nu vrea sa se inchida! Dar, pot sa bag o agrafa in DVD-RW, si sa scot discul!!! Asadar, singura optiune care imi ramane este sa dau un reset (nu restart!)
Revenind la poveste...
Am dat vina pe mine, crezand ca nu am cuplat bine cablul IDE sau alimentarea... Dupa ce am dat reset, am luat in DVD scris, si, spre surprinderea mea, discul a fost citit fara probleme!
Apoi, am dat vina pe versiunea veche de Nero, si am vacut rost de 6.6.0.8 (parca), cea mai noua de atunci. Si de aceasta data, DVD-RW s-a comportat la fel.
Concluzia mea a fost certa! DVD-RW meu nou-nout a fost stricat inca din fabrica! Asa ca m-am dus cu el in service. A doua zi, am primit raspuns: "DVD-RW nu are nimic, si merge foarte bine!". Socanta veste!
In fine, l-am luat, l-am montat la loc, si am incercat sa scriu din nou (poate si-a revenit...), dar la fel... s-a blocat!
Ultima mea incercare, a fost sa ma duc cu el la un prieten, si sa vad daca lui ii merge. Si... surpriza... a mers!!!
Un singur lucru este cert! Mie nu-mi merge...
Va cer ajutorul, poate stiti ce ar putea avea calculatorul meu.
DVD-RW este un LG. L-am luat de la Depozitul de Calculatoare.
Fac mentiunea ca am Win 2000, iar colegul meu are Win XP. Aceasta este sigura diferenta importanta dintre calculatoarele noastre.
|
_________________ Atat am avut de spus!
|
| |
| | | |
| | Intrebare | |
| | Cred ca e grav | |
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1
|
|
|
|