Spitfire
Site Admin
Data înscrierii: 03/03/2005 |
Locație: Bucuresti |
|
|
Trimis: 04.05.2005, 5:16 pm |
|
|
|
|
|
Abia aparut jocul asta - si l-am instalat si eu astazi.
Am ajuns pana la Chapter 4 si deja mi-am format o parere despre el:
+ mult mai bine ca povestea e mai realista, nu cum a fost in primul Stronghold unde te bateai cu The Rat, The Wolf, The green army... Pana acum am vazut ca sunt nume de oameni normali: Sir Williams, Edwards, etc. E harta Angliei in campanie...
+ Au pastrat elementele bune din prima serie si le-au dezvoltat: castle sim, sa observi cum muncesc oamenii, sa-ti fortifici apararile cu ziduri si arcasi (my fav unit )
+ grafica e 3D, si suporta un zoom foarte mare
+ tactica este foarte importanta, si in nici un alt joc (poate Rome:TW doar) nu se observa ca aici. Aveam o misiune de siege la un castel, si primele 3 incercari am pierdut fara sa cred ca am sanse sa termin campania. Dupa ce m-am organizat un pic mai bine, si m-am folosit de avantajul terenului inalt am castigat cu usurinta - aproape cu toata armata intacta
+ misiunile sunt mult mai diverse, iar unele harti sunt uriase
+ are campanie, are lupte reale, are sim castle fara batalii, are toate modurile de joc la care te poti gandi.
- jocul asta mananca mai mult RAM si decat World of Warcraft, are cateodata momente in care se sacadeaza din cauza asta cred.
- sunetele ar trebui sa fie mai diverse - devine obositor cand porcul ala de la ferme face acelasi zgomot din 10 in 10 secunde
eu zic ca merita jucat, vi-l recomand
nota 9 din partea mea d
|
_________________ Spitfire - ein Raubtier das vor Hunger schreit
|