Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2005)
Premiera 19 mai
Directed by
George Lucas
Written by
George Lucas
Genre: Sci-Fi / Adventure / Action / Fantasy (more)
Plot Outline: After three years of fighting in the Clone Wars, Anakin Skywalker begins his journey towards the Dark Side of the Force, putting his friendship with Obi Wan Kenobi and his marriage at risk.
User Comments: All I can say is that Lucas has finally redeemed himself!
Sursa: IMDB
Va duceti sau nu in prima zi ?
Am auzit numai lucruri foarte bune despre filmul asta - printre care si ca Spielberg a plans la cateva faze... WOW - Disturbing
Nu m-am omorat niciodata cu Star Wars pana acum, dar am o presimtire ca episodul asta o sa ma transforme intr-un mare fan. Vom vedea.
_________________ "Applications programming is a race between software engineers, who strive to produce idiot-proof programs, and the Universe which strives to produce bigger idiots."
Cobra
Moderator
Data înscrierii: 25/03/2005
Locație: Bucuresti
Trimis: 16.05.2005, 5:19 pm
Nu o sa ma duc la cinema sa vad acest film pentru ca nu imi place seria Star Wars
Locație: Miercurea Ciuc
Trimis: 23.05.2005, 1:34 pm
Am fost la cinema la filmul asta - la MoviePlex
Mi-a placut filmul, cel mai mult m-a enervat trecerea atat de rapida de la bine la rau al lui Anakin... dar daca stai sa te gandesti inca din episodul 2 a inceput sa lucreze raul din interior , oricum trecerea propriu-zisa a fost prea rapida.
Dialogurile lasa mult de dorit - majoritatea sunt clisee, si nu dialoguri inteligente cum m-am asteptat.
Actorii puteau fi mai buni - dar nu aveau ce sa aleaga, dintre cei mai buni actori amintesc: Yoda, R2... arrrr adica Master Windu vroiam sa zic
_________________ I'm always right. If you disagree with that, you are wrong
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum