De fapt , exista, dar nush nimeni..traiesc in lumea lor
50%
[ 3 ]
Nu exista,evident..
33%
[ 2 ]
Si totusi..s-au vazut poze!!
16%
[ 1 ]
Voturi totale : 6
UFO
wullpe
gluma de om
Data înscrierii: 14/03/2005
Locație: Bucale
Trimis: 23.05.2005, 1:46 pm
Oare exista omuletii verzi? Ati vazut voi asa ceva? EXPRIMATI-VA PAREREA !!!! hihi
_________________ Nimeni nu moare virgin,viata ne **** pe toti.
Cobra
Moderator
Data înscrierii: 25/03/2005
Locație: Bucuresti
Trimis: 23.05.2005, 4:47 pm
Eu cred ca exista acolo undeva in univers o alta specie necunoscuta noua ... dar nu cred ca voi stii niciodata sigur
Locație: Constanta
Trimis: 23.05.2005, 5:18 pm
E o posibilitate destul de mare sa exista viata in afara planetei noastre, dar in nici un caz nu ne viziteaza - imposibil datorita distantelor uriase... parerea mea.
Farfuriile zburatoare vazute peste tot in lume sunt man-made.
_________________ "Applications programming is a race between software engineers, who strive to produce idiot-proof programs, and the Universe which strives to produce bigger idiots."
De acord
rude
Senior
Data înscrierii: 14/03/2005
Locație: Bucuresti
Trimis: 22.07.2005, 8:48 pm
Sunt intru-totul de acord cu Mihai!
Datorita legilor fizicii (din cate stim noi, si din cate se pare) posibilitatea ca doua rase avansate sa se intalneasca este extrem de redusa!
In acelasi timp, sunt absolut sigur ca exista, au existat si vor exista chiar cateva milioane de alte rase destul de avansate tehnologic.
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum