| | RDS si Astral | |
| | Imposibil | |
rude
Senior
Data înscrierii: 14/03/2005 |
Locație: Bucuresti |
|
|
Trimis: 20.04.2005, 11:19 pm |
|
|
|
|
|
Asta este aproape imposibil!
Desigur, RDS incearca prin orice, si chiar reuseste, sa cumpere retele mari, care vand Internet la un pret cuprins intre 100 000 lei/luna si 300 000 lei/luna, cum ar fi Hobbynet, Dacknet etc.
Totusi, daca eu am un router sau un server+switch si o conexiune buna la RDS, pe care o impart la inca 10-20 de vecini, e cam imposibil sa-mi dea bani RDS-ul, ca sa-mi cumpere cablurile si server-ul/router-ul! (pentru ca n-as fi de acord ).
In fine, nu m-as mira daca in 5 ani ar da faliment Astralul...
|
_________________ Atat am avut de spus!
|
| |
| | | |
bilygates2005
Novice
Locație: Bucuresti, Romania |
|
|
Trimis: 21.04.2005, 7:24 am |
|
|
|
|
|
Eu am Astral si pot spune ca nu am avut probleme mari cu el. Numai ca ieri pentru vreo ora nu-mi mergeau decat unele site-uri! Cel mai bizar lucru care l-am vazut. PretControl.ro mergea, XtremPC nu mergea, Microsoft.com mergea, Yahoo.com nu mergea...
Iar un coleg de-al meu a stat fara net 4 zile. I-a sunat prima zi (vineri), au zis ca nu poate fi resetat modemul remote si o sa vina unii la el, ziua urmatoare. Sambata a asteptat 4 ore si nu au venit. I-a sunat, au zis ceva de genul "Nu au venit? Trebuiau sa vina! Ne cerem scuze... Nu-i nimic! Venim maine!" Duminica l-au sunat cei de la Astral si i-au spus ca duminica nu au program. Iar luni, cand trebuiau sa vina, a fost iara sunat si i s-a spus ca problema putea fi rezolvata remote. Gata, merge netu.
Profesionalism, respect pentru clienti, punctualitate... ce vrei mai mult?
|
|
| |
| | | |
| |
| | | |
| |
| | | |
| |
| | | |
bilygates2005
Novice
|
|
Trimis: 21.04.2005, 10:36 pm |
|
|
|
|
|
Kirov, gresesti! Numai la cablurile UTP (sau FTP, mi se pare ca sunt acelasi lucru), adica de retea de 100mbps, semnalul se pierde la aproximativ 100m. Fibra e cu totul si cu totul altceva. Stiu ca merge kilometrii intregi, poate chiar mai mult. Deci nu o sa puna switchuri prin canale
Numai ca o sa le ia ceva vreme sa ingroape fire prin toata tara, parerea mea.
S-ar putea sa fie mari avantaje, pentru ca se vor putea transfera in metropolitan 100mbps, adica poate chiar in toata tara. Plus ca nu va mai exista problema ca 'pica netu' din cand in cand. Si fiecare calculator cu IP unic... nu cred ca trebuie sa va spun avantajele Oricum, mai e pana atunci
|
|
| | Astral... | |
| | Dai un ban dar stai on-line | |
| |
| | | |
bilygates2005
Novice
|
|
Trimis: 22.04.2005, 6:16 pm |
|
|
|
|
|
Daca RDS reuseste sa bage peste tot fibra, teoretic ar trebui abonamentul sa fie mai ieftin, in functie de cati abonati sunt. Deci daca au succes pretul s-ar putea sa se aproprie de cei 300/500mii pe luna pentru retea. (asta peste cativa ani)
Insa daca RDS va ramane fara concurenta, nu va fi tocmai bine pentru noi, clientii. Asa ca, sper ca Astral sa bage facilitati noi, orice, sa se extinda ceva, sa fie concurenta, pentru ca avem numai noi de castigat
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 2
|
|
|
|