Lance se dopeaza? |
Da, nici nu se poate altfel! |
|
20% |
[ 1 ] |
Nu, unii oameni s-au plictisil sa-l tot vada pe el castigand, si au lansat zvonuri total nefondate |
|
80% |
[ 4 ] |
|
Voturi totale : 5 |
|
| | Lance se dopeaza? | |
| | Nu te poate contrazice nimeni | |
| |
| | | |
themariusus
Site Admin
Data înscrierii: 14/03/2005 |
|
|
|
Trimis: 22.07.2005, 9:50 pm |
|
|
|
|
|
Pai, in domeniul asta nu pot decat sa transmit ce am auzit si eu (sursa: Discovery Channel). Presupun k nu s-ar arunca la declaratii nefondate un post de televiziune cu o astfel de reputatie, mai ales ca exista si oarecare demostratie stiintifica pt victoriile lui Lance Armstrong. Apropo, omul asta a suferit de o boala care, cel putin pe mine, m-ar fi omorat sigur, si a reusit sa revina intr-un sport care nu accepta locul 2. Toata lumea zice ca se dopeaza, da' nimeni nu se gandeste ca exista teste anti-dopaj pe care le-a trecut ca si ceilalti. Si nu cred k scapa de 7 ori. Daca a castigat de 7 ori si nu a fost prins niciodata dopat, ori merita sa castige dopat, pt ca a fost mai bun la asta decat ceilalti, ori ar trebui sa ne inclinam in fata lui...
Explicatiile stintifice nu pot sa le comentez, da' nu mi se par imposibile sau nefondate, deci "Lance Armsotrong, RESPECT MAN!!!"
|
|
| |
| | | |
| |
| | | |
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1
|
|
|
|