| | De ce traiesti ? | |
mihai
Membru
Data înscrierii: 14/03/2005 |
Locație: Constanta |
|
|
Trimis: 19.04.2005, 12:13 am |
|
|
|
|
|
Sau ca sa suna mai interesant - care crezi ca este scopul vietii ?
Daca as fi vreun zeu mi s-ar parea cel putin ciudata viata unui om. Se naste, merge la gradinita, merge la scoala, invata sa citeasca, sa se comporte civilizat (in cazurile bune), apoi merge la liceu (invata sa...), apoi la facultate, iar apoi se apuca de munca. Si tot munceste omul asta pana la batranete, cand iese la pensie si asteapta sa moara. Apoi inevitabilul se intampla - moare. Pentru ce a trait ? Are vreun scop fiecare actiune a lui ?
Eu personal cred ca suntem niste animale mai inteligente. Un animal actioneaza in functie de nevoile momentului, nu se gandeste ce o sa faca pese 1 luna sau 1 an. Cam asa suntem si noi, doar ca atunci cand ne gandim ce o sa facem peste 1 an - este pentru ca noi avem o viziune putin mai de ansamblu decat a unui animal, putini dintre noi se intreaba ce cauta pe Pamantul asta.
Deci asemeni animalelor - ne intereseaza bunastarea personala. Acum o sa sariti si o sa ziceti ca sunt oameni care se gandesc la altii si ii ajuta etc etc. Ei bine, ei tot la bunastarea lor se gandesc. De ce ? Pentru ca asteapta o rasplata in viata viitoare. Cu asta am zis totul cred
|
_________________ "Applications programming is a race between software engineers, who strive to produce idiot-proof programs, and the Universe which strives to produce bigger idiots."
|
| |
| | | |
| |
| | | |
| |
| | | |
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 2
|
|
|
|