| | Stargate Atlantis | |
| |
| | | |
5n4k3y
Moderator
Data înscrierii: 14/03/2005 |
|
|
|
Trimis: 17.04.2005, 3:53 pm |
|
|
|
|
|
Cred ca am vazut seria 1 prin Decembrie-Ianuarie, mi-a placut, nu am fost dezamagit pentru ca nu stiam nimic despre serial inainte sa vad primele doua episoade, deci 'no hype'.
Astept seria 2 (15 iulie - The Siege, part 3).
Apropo de intorsaturi de situatie, SPOILER[selecteaza pentru a vedea] in seria a doua se schimba multe, Ford nu mai este personaj principal, ca il captureaza Wraith si pateste ceva si devine supersoldier sau ceva in genu asta si trebuie sa se hraneasca cu Wraith (?!) sau ceva din ei. Locul lui este luat de Ronnon Dex in ep. 3 - Runner.
Sheppard este promovat la Lt. Colonel, dar nu mai este cel mai mare in grad, locul lui fiind luat de Col. Caldwell care vine cu nava si ZPM-ul.
Mai multe informatii: gateworld.net/atlantis/s2/index.shtml
|
|
| | Se apropie ziua | |
rude
Senior
Data înscrierii: 14/03/2005 |
Locație: Bucuresti |
|
|
Trimis: 16.07.2005, 5:20 pm |
|
|
|
|
|
Maine e 15 iulie
Dar o sa mai treaca ceva timp pana o sa vedem si noi dezznodamantul primei serii - o zi, maxim doua.
Oricum, eu vreau sa vad toate episoadele din Stargate SG-1 din seriile 1-7, inainte sa incep cu Atlantis... Sper sa nu gresesc, si sa fiu dezamagit sau ceva de genul asta!
Apropo de dezamagiri, la inceputul seriei a 5-a incepusem sa fiu dezamagit, dar episoadele de la mijlocul seriei s-au dovedid, din nou, pe masura! Acum, nu numai ca se pastreaza suspansul, dar nici lucrurile nu mai au tendinta de a se termina tot timpul 100% bine!
|
_________________ Atat am avut de spus!
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1
|
|
|
|