HDD sau DVD-RW ? |
HDD - se potriveste nevoilor tale |
|
70% |
[ 7 ] |
DVD-RW - are avantaje clare |
|
30% |
[ 3 ] |
|
Voturi totale : 10 |
|
| | HDD vs DVD-RW | |
| | - | |
| | Pro DVD-RW | |
rude
Senior
Data înscrierii: 14/03/2005 |
Locație: Bucuresti |
|
|
Trimis: 15.03.2005, 7:33 pm |
|
|
|
|
|
Cu siguranta, un DVD-RW ar fi perfect!
Faza cu mormane de CD-uri nu tine, atata timp cat esti ordonat! Si daca nu esti, atunci cu siguranta vei gasi la fel de greu si pe HDD informatia cautata!
In acest moment, si pentru inca cel putin inca 1-2 ani, HDD-urile sunt mai scumpe decat mediile DVD!
Problema care se pune atunci cand iti iei DVD-RW este daca esti un colectionar de informatie sau un vizionator! In alte cuvinte, ai avut nevoie vreodata de o informatie pe care n-ai folosit-o un timp indelungat? (gt; 1 an). Daca da, atunci esti un colectionar si ti se potriveste DVD-RW-ul, atfel, HDD rulz!
|
_________________ Atat am avut de spus!
|
| | - | |
| | - | |
| | - | |
| | - | |
| | - | |
| | - | |
| | Cautarea pe DVD-uri | |
rude
Senior
|
|
Trimis: 16.03.2005, 6:55 pm |
|
|
|
|
|
Screamer, sa sti ca poti sa dai F3 pe DVD-uri , folosind un program specializat care poate pune intr-o baza de date indexul tuturor CD-urilor si DVD-urilor tale. Asa ca daca ai uitat unde ai pus programul X, scrii frumos X in programul ala, si iti apare un nr. sau cod de CD, in functie de metoda pe care ai apreferat-o! Si uite asa, ai gasit in 1 min. ce cautai!
Deci, merge! Oricum, eu mi-am organizat colectia destul de mare de CD-uri (~300) destul de bine, si gasesc tot ce-mi trbuie setul de repede/
Totusi, recunosc ca doar 5% din CD-uri le folosesc frecvent si ~70% deloc .
Legat de Blue-Ray, cand mi-am luat primul CD-RW, acestea de abia aparuse pe piata, si se zvonea de DVD-RW-e. De atunci si pana acum, cand ma pregatesc sa-mi cumpar primul DVD-RW, mi-am mai luat un CD-RW . Asa ca, nu cred ca poti sa astepti inca ~5 ani.
|
|
| | - | |
| | - | |
| | - | |
| | Baze de date | |
rude
Senior
|
|
Trimis: 18.03.2005, 7:44 pm |
|
|
|
|
|
Eu nu folosesc un program specializat pentru indexarea continutului colectiei mele de CD-uri, dar cunoscand puterea unei baze de date, consider ca un astfel de program, bine pus la punct, este foarte util, daca este folosit cum trebuie.
In fine, o sa va explic cum m-am descurcat eu si fara un soft specializat.
Am impartit CD-urile pe cateva categorii principale: muzica, software, jocuri si filme, fiecare CD a fost notat cu continutul lui (pe scurt) si toate CD-urile depozitate pe 3 rafturi. Astfel, cand am nevoie de ceva, ma duc la categoria corespunzatoare, si il caut acolo, in functie de ceea ce scrie pe carcasa .
Pentru filme, fiind foarte multe, leam sortat alfabetic, si in paralel tin si o lista, insa numai pt. persoanele care ma intreaba "Ce filme ai?".
|
|
| | - | |
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 2
|
|
|
|