| | Ultimul joc pe care l-ati jucat | |
Spitfire
Site Admin
Data înscrierii: 03/03/2005 |
Locație: Bucuresti |
|
|
Trimis: 19.03.2005, 10:21 am |
|
|
|
|
|
Mi s-a parut o idee buna sa fie un thread si aici, in genul celui de la filme. Dati numele jocului, cateva cuvinte, o nota (daca se poate cate una pe fiecare segment : gameplay, grafica, sunet si impresie personala)
Incep eu:
World of Warcraft - foarte captivant jocul, ganditi-va la un RPG 3D de foarte buna calitate, Gothic 2 ssa zicem, dar adaugati la el mii de oameni, si inamici umani care gandesc. Da - suna excelent. Se merita !
Gameplay: 10
Grafica: 7
Inovatie: 8
Muzica: 10
Scenariu: 10
Partea artistica: 10 + (nimic nu se compara cu partea artistica din jocul asta)
|
_________________ Spitfire - ein Raubtier das vor Hunger schreit
|
| | - | |
| | Prince Of Persia: Warrior Within | |
| | - | |
| | - | |
Spitfire
Site Admin
Data înscrierii: 03/03/2005 |
Locație: Bucuresti |
|
|
Trimis: 20.03.2005, 1:54 pm |
|
|
|
|
|
Act of War - aparut recent, scos de Atari daca tin bine minte, jocul incearca sa fie cat mai realist cu putinta. De fapt e cel mai realist RTS pe care l-am jucat pana acum. Perioada aleasa este viitorul apropiat, in care toata lumea se asteapta la o criza economica datorata BLACK GOLD-ului (petrol oameni buni, petrol).
Jocul e amestecat cu secvente video - FILMATE in care joaca ACTORI I know super tare
Multele unitati de care dispui, diversitatea strategiilor pe care le poti aplica, realismul, grafica exceptionala, filmuletele atat de bine realizate, actorii, efectele speciale fac din Act of War un joc de nota 10 dupa parerea mea.
Am jucat deja cateva misiuni si pot sa zic ca nu m-am plictisit deloc. Seamana cu Camp;C:Generals ca engine, dar este mult peste acel joc din toate punctele de vedere.
Gameplay: 10 (fun, fun, .... FUN)
Sunet: 9
Grafica: 10 (atentia la detaliu este impresionanta)
Impresie: 10
Un joc de nota 10. Cei care iubesc genul nu trebuie sa`l rateze.
|
_________________ Spitfire - ein Raubtier das vor Hunger schreit
|
| |
| | - | |
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 2
|
|
|
|