Unul din candidatii la primarie ameninta ca face un circuit de F1 in Bucuresti mai exact pe strazile Bucurestiului; cu toate ca imi doresc un circuit de F1 in Romania sunt realist si nu cred ca s-ar putea face un circuit stradal in asa fel incat sa fie acceptat de federatie.
aberatie sinistra.. noi n;avem drumuri calumea nici pt daciile autohtone rezistente la asemenea tratamente.. ca sa nu mai vb despre o masina de f1 care stim cu totii cat de sensibila este. mai intai sa rezolve toate pb bucurestiului.. precum tevile de apa calda.. apa rece.. si.. for God sakes.. canalizarea care lipseste prin ferentari sau nush unde.. si dup'aia sa viseze la procarii d genu asta
_________________ angry russian motha'fuckin punk
Alta perspectiva
rude
Senior
Data înscrierii: 14/03/2005
Locație: Bucuresti
Trimis: 15.04.2005, 10:37 pm
De ce nu priviti lucrurile din alta perspectiva: cum ar fi sa-l vedem pe Schumacher in Bucuresti? Sau... pe cine indragiti voi din Fromula 1? Si... nu numai Formula 1!
Eu intotdeauna am zis ca e o idee foarte buna sa exista un circuit de Formula 1 in Romania!
Ganditi-va la cat are de castigat turismul din asta!
_________________ Atat am avut de spus!
Spitfire
Site Admin
Data înscrierii: 03/03/2005
Locație: Bucuresti
Trimis: 16.04.2005, 11:51 am
Turismul si imaginea Romaniei ar avea mult de castigat, dar nu cred ca este posibil. Sau daca o sa incerce sa faca ceva, nu o sa fie nimic mai mult decat o simpla teapa. O sa fie propaganda media peste tot: "Bagati bani in circuit si o sa castigati de 10 ori banii". Si teapa... !
Suntem in Romania - tara tuturor imposibilitatilor
_________________ Spitfire - ein Raubtier das vor Hunger schreit
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum