Care este punctul forte al jocului? |
Grafica |
|
40% |
[ 4 ] |
Sunetul |
|
0% |
[ 0 ] |
Povestea |
|
40% |
[ 4 ] |
Jocul in sine |
|
10% |
[ 1 ] |
Nu straluceste la nici un capitol |
|
10% |
[ 1 ] |
|
Voturi totale : 10 |
|
| | Prince Of Persia - distractie sau plictiseala? | |
| | plictiseala | |
the_root
Novice
Data înscrierii: 14/03/2005 |
Locație: Bucale |
|
|
Trimis: 14.03.2005, 12:19 pm |
|
|
|
|
|
pai, sincer, nu prea agreez genul respectiv, deci, cred k m-as plictisi f repede.
apreciz in schimb o treaba bine facuta.
jocul straluceste din mai multe puncte de vedere cum ar fi grafica, sunetul, poveste, dar mi se pare cam greu de controlat personajul (probabil asa este specific genului).
facand abstractie de faptul ca nu sunt un fan al genului, e un joc reusit, da' ...... PLICTISITOR.
ma rog, asta e parerea mea. nu vreau acu sa imi sara lumea'n cap ca sunt prea .... si prea .....
|
|
| | - | |
| | - | |
| | Recomandare | |
rude
Senior
Data înscrierii: 14/03/2005 |
Locație: Bucuresti |
|
|
Trimis: 14.03.2005, 1:03 pm |
|
|
|
|
|
Recomand oricui, cu caldura sa incerce jocul, daca n-a facut-o deja . Dar, din pacate, liniaritatea il face sa piarda enorm. De exemplu, acum doua zile voiam sa joc ceva, dar nu aveam ce, m-am gandit la Prince Of Persia si mi-am dat seama m-as fi plictisit repede daca l-as fi inceput din nou .
Totusi, creatorul povestii tuturor celor patru jocuri Price Of Persia are ca vis creearea unui film de animatie. Deci, cred ca punctu forte al jocului ar trebui sa fie povestea (nici echipa Ubisoft n-a facut fost mai prejos).
Pe de alta parte, din ce am inteles dintr-un mini film documentar despre joc (exista si asa ceva), urmeaza sa se laneze si un film cu acelasi subiect.
Sunt curios cata lume s-ar uita la el (eu unul m-as uita ).
|
_________________ Atat am avut de spus!
|
| | - | |
| | - | |
| | - | |
| | Despre film... | |
| | eu | |
| | PoP | |
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1
|
|
|
|